VALOKUVAAJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Valokuvaaja Atelier Aino

Tervetuloa Atelier Ainon maailmaan, jossa autan sinua näkemään oman taian sellaisena miten et koskaan ennen ole sitä nähnyt!

Olen Aino Luukkanen, valokuvaajamestari, yritysviestinnän maisteri ja Soul Coach. Herkkyys, ilo ja vahva intuitio ovat supervoimani, joilla tuon asioita näkyväksi, mitä et itse vielä näe selkeästi. Kannattelen sinua lempeästi tulemaan nähdyksi omana ainutlaatuisena itsenäsi ja ikuistan sen, mikä tekee sinusta juuri sinut ja saa sydämesi sykkimään. Asiakkaani sanovat, että minulla on maaginen kyky vangita ihmisen sielu kameralla.

Olen erikoistunut sielukkaisiin muotokuviin ja pienyritysten visuaaliseen tarinankerrontaan. Studioni sijaitsee Kirkkonummen Masalassa, 25 km päässä Helsingistä. Kuvaan enimmäkseen pääkaupunkiseudulla, mutta lähden mielelläni seikkailemaan kauemmaksikin!

Valokuvaaja Atelier Aino

Aino Luukkanen

Nimeni Aino Elina tarkoittaa ainoaa loistavaa valoa. Tätä samaa sinussa olevaa valoa haluan tuoda esiin valokuvin. Valmentava valokuvaus tuo näkyväksi uusia puolia sinussa tai yrityksessäsi ja se lisää itsensä arvostamista ja itseluottamusta.

Autan sinua näkemään itsesi tai yrityksesi uusin silmin. Saat ainutlaatuisia valokuvia, jotka tuovat esiin sekä herkkyytesi että voimasi. 

Soul Coaching ja valokuvaus

Valokuvaus on matka itseen ja Soul Coaching tarjoaa käytännönläheisiä työkaluja sen tueksi. Sen kautta tunnistamme ja tuomme esiin sitä, mikä tekee sinusta juuri sinut. Harjoitukset auttavat tekemään näkyväksi syvintä olemustasi, kaikkien elämän rakentamien kuorien ja roolien takaa paljastuvaa aidointa sinua. 

Valmennus auttaa kuvauspelkoisia kohtaamaan itsensä ja näkemään itsensä uusin silmin. Kun annamme itsellemme luvan olla täysin se, kuka olemme, heräämme enemmän eloon ja meille avautuu maailma jossa on enemmän mahdollisuuksia ja iloa.

Praise from Clients

Aino is a master at conjuring up a theme-appropriate atmosphere, capturing it in photos, and strengthening the self-discoveries I made during my empowering photography experience. The photos I received will be my amulets of vitality and energy from now on.

SoulCoaching-voimakuvaus

Heidi Hyytiäinen

What an inspiring journey we took together with Aino and what magnificent photos I received both for elevating my business to the next level and for helping me see myself as more balanced, beautiful, and strong.

AEL6534-nettikoko-rajattu_4_5-2-1-300x240

Sari Lindberg, Coach and Entrepreneur

Valokuvauspalvelut

Näytä yrityksesi hurmaavin ydin

Miltä yrityksesi tuntuu ja näyttää? Sukelletaan pinnan alle ja löydetään se yhdessä. Tästä syntyy ainutlaatuinen visuaalinen tarina, jossa yritys ja sen takana olevat persoonat saavat näkyä ja erottua!

Yrityskuvaus

Elämän ja naiseuden lumo

Erilaisten hetkien ja tunteiden monet muodot ovat elämän syvintä taikaa. Aistikas muotokuvaus juhlistaa sinua ja oman polkusi merkkipaaluja. Niin, että löydät itsestäsi aina jotain uutta.

Portraits

VALOKUVAAJA ATELIER AINO

Tutustu portfoliooni

Tutustu monipuolisiin referenssikuviini nettisivuilla ja Instagramissa ja kerro omista kuvaustoiveistasi! Voit käydä myös inspiroitumassa Pinterest-tililläni: www.pinterest.com/ainoluukkanen

 

Get in Touch

Valokuvaaja Atelier Aino

Ota yhteyttä ja aloitetaan matka kohti unohtumatonta kuvauskokemusta!

en_US