Portraits

ELÄMÄN JA NAISEUDEN LUMO

Muotokuvauksessa ikään kuin pysähdytään elämän ja oman naiseutesi parhaiden puolien äärelle. Päätähtenä voit olla sinä yksin tai yhdessä elämäsi ihmisten kanssa. Aistikkaat muotokuvat kertovat tarinaa elämän merkkipaaluista tai niiden herättämistä tärkeistä tunteista monissa muodoissaan. Muotokuvat voivat yhtä lailla olla välähdyksiä hetkistä, jotka tuntuvat merkityksellisiltä, ilman jotain tunnistettavaa saavutusta. Vain siksi, että olet omalla taianomaisella matkallasi kohti jotain vielä tuntematonta. Kuvissa saatat jopa nähdä sen uudessa valossa.

Autan sinua ideoimaan kuvien punaista lankaa ja aistikkuutta etukäteen. Keskustelemme toiveistasi, mahdollisista esimerkkikuvista ja niiden herättämistä tunnelmista ja suunnittelemme sopivat kuvaukset, joissa on helppo olla. Muotokuvaus voidaan toteutettaa Kirkkonummen studiolla tai tilanteeseen sopivassa miljöössä. Niiden henkeä kuvaavat tietty rauhallisuus, syvällisyys ja kohtaaminen.

Suositut muotokuvausteemat

Esimerkkejä suosituista muotokuvausteemoista on klassiset studiokuvat, raskauskuvat, lasten ja nuorten kuvat sekä arkkityyppikuvat.

Before the photoshoot, we will plan a personalized and unique session, go through your ideas and wishes, the location, possible hair and makeup, and any necessary props. Kiireettömän muotokuvauksen aikana luomme yhdessä taianomaisia kuvia, jotka tukevat valitsemasi teemaa.  Näe oma taika sellaisena miten et koskaan ennen ole sitä nähnyt!

Klassinen studiomuotokuvaus

Klassinen muotokuvaus studiossa tarjoaa mahdollisuuden ikuistaa itsesi ja elämäsi tärkeät hetket ajattomalla tyylikkyydellä. Voit tulla kuvaukseen yksin tai yhdessä elämäsi tärkeiden ihmisten kanssa. Luodaan muistoja, joita rakastat vuosienkin päästä.

Raskauskuvaus

Odottavan äidin kauneus ja uuden elämän ihme taltioidaan elegantteihin taidokkaasti toteutettuihin raskauskuviin. Nyt on sinun aikasi loistaa ja nähdä itsesi upeana, hehkuvana jumalattarena, joka säteilee voimaa ja elämää.


Rippikuvaus ja valmistujaiskuvaus

Rippikuvaus ja valmistujaiskuvaus ovat tilaisuuksia ikuistaa tämä tärkeä kasvuvaihe elämässäsi. Juhlistetaan saavutuksiasi ja kerrotaan tarinasi persoonallesi sopivalla tavalla.

Jumalatarkuvaus

Jumalatarkuvaus on voimaannuttava muotokuvaus, jossa ammennetaan inspiraatiota jumalattarista tai arkkityypeistä, kuten neito, äiti, kuningatar, mystikko, viisas, metsästäjä tai rakastaja. 

Session Fee + Package of Your Choice

Your investment consists of the session fee plus possible add-on services (Soul Coaching and Professional Hair and Makeup).
sähköisestä valintagalleriasta. Muotokuvauksen jälkeen pääset valitsemaan sinulle sopivan määrän
The photography session fee is paid at the time of booking.
The session fee does not include finished photos, nor is it deducted from the price of the finished photos. Read more about available packages and products to choose from.

MUOTOKUVAUS HELSINKI JA PÄÄKAUPUNKISEUTU

Muotokuvausportfolio

Tutustu kuvaustyyliini nettisivuilla ja Instagramissa ja kerro minkälaiset olisi sinun toivekuvat! Voit myös hakea inspiraatiota Pinterest-tililläni. 

Get in Touch

Haluatko varata oman muotokuvauksen? Ota yhteyttä ja näe oma taika sellaisena miten et koskaan ennen ole sitä nähnyt!

en_US