Yrityskuvaus

Miltä yrityksesi tuntuu ja näyttää?

Yrityskuvaus

Photography for businesses Uusimaa

Haluaisitko erottua yrityskuvilla, joissa yrityksesi ainutlaatuisuus ja oma persoonallisuus tulevat nähdyksi?

Olen maailman ainoa valokuvaajamestari, joka on myös Soul Coach ja yritysviestinnän maisteri. Nimeni Aino Elina tarkoittaa ainoaa loistavaa valoa. Tätä samaa sinussa loistavaa valoa ja yrityksesi ainutlaatuista tarinaa haluan tuoda esiin valokuvin. Minusta sanotaan, että pystyn toteuttamaan mitä ikinä keksitkään ja jos et keksi, osaan lempeästi oivalluttaa löytämään vastaukset itsestä. Kun kaipaat loistavia yrityskuvia tai sielukkaita profiilikuvia, olet oikeassa paikassa!

Valitse helppo ja nopea profiilikuvaus, sukella syvemmälle brändikuvauksessa tai aloita jatkuva luova kumppanuus kanssani. Autan sinua löytämään ne hienovaraiset yksityiskohdat, jotka tekevät sinusta ja yrityksestäsi ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matkamme!

Henkilökuvat ja henkilöstökuvat

Henkilökuvat suunnitellaan ja toteutetaan persoonastasi käsin. Henkilökuvauksen ytimessä on löytää jokaisen oma taika ja antaa sen tulla nähdyksi. Mikä sinussa on uniikkia? Kuviin taltioituu aidoin sinä, joka loistaa ja erottuu ainutlaatuisuudellaan. 

Ennen kuvauksia keskustelemme tarkemmin toiveistasi ja visioistasi, joita lähdemme kuvauksissa toteuttamaan. Voit kerätä inspiraatioksi sinua puhuttelevia kuvia, joiden pohjalta suunnittelemme kuvauksen yksityiskohtia. Kuvaus voidaan järjestää viihtyisällä studiollani Kirkkonummella,  yrityksesi tiloissa tai toivomassasi lokaatiossa. 

Investointi

Henkilökuvaus 250 € + ALV sisältää kuvauksen suunnittelun ja kahden tunnin valokuvauksen. 

CLASSIC kuvat: Photoshopissa huolellisesti viimeistellyt kuvat 40 € / kpl,  300 € / 10 digikuvaa tai 500 € / 25 digikuvaa

CREATIVE kuvat: jos pystyt kuvittelemaan sen, pystyn toteuttamaan sen. Kuvanmuokkaus toiveidesi mukaan 100 € / h 

NATURAL kuvat: saatavilla myös luonnollisesti ja kevyesti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi viimeistellyt somekuvapankkikuvat 

Halutessasi ammattimeikkaaja-maskeeraaja yhteistyökumppani toteuttaa toiveidesi mukaisen kuvausmeikin ja kampauksen, tuoden lisää hehkua ja itsevarmuutta kuvaukseen. Tämä palvelu lisätään hintaan 120 € + ALV.

Ota yhteyttä jo tänään, niin aloitetaan sinun näköistesi henkilökuvien suunnittelu. 

Brändi- ja yrityskuvaukset

Brändikuvaus tai yrityskuvaus on henkilökuvausta monipuolisempi. Tutustumme syvällisesti yritykseesi ja etsimme brändisi oman taian. Suunnittelemme sielukkaat ja omannäköiset, yrityksellesi täysin räätölöidyt brändikuvat. Ne ovat kuvia, joiden äärelle asiakas pysähtyy ja kokee syvempää yhteyttä brändiin. 

Valokuvausprosessi alkaa valmennuksella ja visualisointiharjoituksilla, jotka vastaavat kysymykseen ”miltä haluat että yrityksesi tuntuu ja näyttää?” 

Palvelun sisältö

Suunnittelu: Ensimmäisessä vaiheessa syvennymme yritykseesi ja sen tarinaan Soul Coaching® Brand Vision Board -harjoituksilla. Tässä vaiheessa kirkastetaan mikä on tärkeinä, arvot kaiken perustalla, yrityksesi ydin, pitääkö jotain muuttaa, mitä seuraavia askeleita tulee ottaa ja miltä tulevaisuus näyttää. Keskustelemme luontevista erottumisstrategioista käyttäen apuna brändiarkkityyppejä, keskustelemme värivuodenajoista ja teemme mielikuvaharjoituksen tulevaisuuteen, joka auttaa hahmottamaan yrityksen pitkän aikavälin visiota. Tämän vaiheen päätteeksi määrittelemme pääviestit, jotka haluamme kuvien välittävän.

Kuvaussuunitelma: Tapaamisen jälkeen tiivistän suunnittelutapaamisen pääkohdat kuvaussuunnitelmaksi moodboardille. Moodboardissa näkyy visuaalisesti brändin ydin ja kuvaideat, joita lähdetään luomaan yhdessä. Sovitaan kuvauksen ajankohdasta ja yksityiskohdista.

Brändikuvaus ja kuvien toimitus: Kuvaus toteutetaan suunnitellusti ja saat nopeasti käyttöösi monipuoliset ja erottuvat brändikuvat,
jotka heijastavat brändisi ainutlaatuista identiteettiä.

Investointi

Valokuvaus 450 € + ALV sisältää brändillesi räätälöidyn kuvauksen suunnittelun ja 2-3 tunnin kuvauksen. Kuvapaketit 300 € / 10 digikuvaa tai 500 € / 25 digikuvaa.

Brand Vision Board -esimerkkejä

Kuvaussuunnitelma / moodbooard -esimerkkejä

Jatkuva yrityskuvaus

Jatkuva yrityskuvaus on suunniteltu erityisesti yrittäjille, jotka arvostavat korkealaatuista visuaalista viestintää ja haluavat varmistaa, että heidän ainutlaatuisuutensa ja tarinansa heijastuu jatkuvasti kaikessa kuvamateriaalissa.

Jatkuva yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden:

 • Saada jatkuvasti uutta, laadukasta ja brändin mukaista kuvamateriaalia
 • Säästää aikaa suunnittelun ja toteutuksen osalta
 • Syventyä yhdessä brändin sieluun ja tarinaan, mikä takaa, että jokainen kuva välittää toivotun viestin

Investointi pienellä kuukausimaksulla: 

 • Säännölliset valokuvaukset (2 tuntia/kerta) kahdesti vuodessa alkaen 100 €/kk
 • Jokaiselle lisäkuvauskerralle lisähinta vain 50 €/kk (esim. neljä 2h valokuvausta vuodessa 200 €/kk)
 • Syvällinen suunnittelu ennen ensimmäistä valokuvausta, kertainvestointina 200 € tai jaettuna 20 €/kk
 • Hinnat ALV 0%

Kumppanuuden edut:

 • Varmistetaan, että kuvat ovat johdonmukaisia ja korkeatasoisia
 • Rakennetaan vahva visuaalinen ilme, joka erottuu ja puhuttelee kohderyhmää
 • Helpottaa kuvattavana olemiseen liittyvää jännitystä, kun kuvauksesta tulee rutiinia ja hauskaa
 • Jatkuvuus, helppous ja hauskuus kuvausten järjestämiseen
 

 

Kuvauskumppanuus Woolenberryn kanssa

Pricing

CLASSIC kuvat: Photoshopissa huolellisesti viimeistellyt digikuvat 40 € / kpl
10 digital files €300 (€30 per image)
25 digikuvaa 500 € (20 € / kuva)

CREATIVE kuvat: kuviin voidaan lisätä taikaa ja muokata toiveidesi mukaisesti 100 € / h

NATURAL kuvat: saatavilla myös luonnollisesti ja kevyesti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi viimeistellyt somekuvapankkikuvat

Valokuvauksen, suunnittelun ja valmennuksen tuntityö 100 € / h

VAT 24% will be added to the prices

If you're looking for a photographer whose images truly capture the spirit of your brand and who is really pleasant to work with, I highly recommend Aino. It's easy to be in front of Aino's camera and in Aino's company. Aino is gentle and present, making it easy to talk about one's thoughts and wishes.

I spent a wonderful photoshoot day with Aino taking brand images for my company. It always felt like I was out and about with a friend. However, Aino is a solid professional, whose every action exudes uncompromising expertise and thorough deliberation from the preliminary planning to the delivery of the final images.

The questions Aino asked made me think broadly about my business and the messages I want to convey. Aino is genuinely interested in her client and her photos are incredibly beautiful!

AEL_8165_2500pix

Airikka Nurmela, Airikka Coaching

Yrityskuvien lisäksi verkkosivut?

Tarvitsetko valokuvien lisäksi uudet hakukoneoptimoidut verkkosivut? Yhdessä Vanla Onlinen kanssa autamme pienyrittäjiä saavuttamaan näkyvyyttä ja kasvattamaan myyntiä digitaalisessa maailmassa. Vanla Online on erikoistunut myynnillisiin verkkosivuihin, ja minä puolestani tarjoan visuaalisen ilmeen suunnittelua ja kuvapankkivalokuvausta heidän yhteistyökumppaninaan.

Valokuvausasiakkaana saat Vanlan website assessment veloituksetta! Kartoituksella tutustutaan toimintaanne, arvioidaan nykyisen sivustonne nykytilanne ja  tunnistetaan sen kehityskohdat. Mikäli sivustoa ei vielä ole, kartoitetaan tulevan sivuston tarpeet. Tavoitteena on ymmärtää, mitä haluatte saavuttaa toiminnallanne ja löytää oikeat ratkaisut sen tueksi. The assessment does not commit you to purchasing a website, but as a photography client, you also get a discount!

Get in Touch

Photographer Aino Luukkanen

Soita tai lähetä viesti ja kerro toiveistasi, niin otan sinuun yhteyttä.

en_US