Henkilöstökuvaus

Erotu ja anna yrityksellesi kasvot

Henkilöstökuvaus
LUODAAN YHDESSÄ VAIKUTTAVIA HENKILÖSTÖKUVIA

Haluatko erottua ja antaa yrityksellesi kasvot, jotka jäävät mieleen? Miltä haluat että brändisi ja yrityksesi tuntuu ja näyttää? Yhdessä määrittelemme sen, luoden henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen visuaalisen tarinan, jossa yrityksesi ja sen taustalla olevat persoonat saavat näkyä ja erottua!

Henkilöstökuvauksessa tuodaan esiin yrityksesi persoonallisuutta ja pääviestejä. Luodaan sielukkaita viimeisteltyjä kuvia, jotka heijastavat yrityksesi ainutlaatuisuutta ja voimaa. Kuvauksen aikana pyrin tekemään yhteistyöstä inspiroivaa ja mukavaa, jotta jokainen kuvattava tuntee olonsa luontevaksi ja itsevarmaksi kameran edessä.

Ota yhteyttä ja varaa aika henkilöstökuvaukseen, joka tekee yrityksestäsi unohtumattoman. Yhdessä tuomme esiin sen, mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen ja erottuvan.

Miksi henkilöstökuvat ovat tärkeitä?

Kuvat ovat tehokas tapa viestiä, tuoden luovuutta, luotettavuutta ja syvyyttä yrityksesi brändiin. Henkilöstökuvat eivät ole vain kuvia – ne ovat ikkunoita yrityksesi sieluun, näyttäen ihmiset, jotka tekevät yrityksestäsi ainutlaatuisen. Laadukkaat ja huolella toteutetut henkilöstökuvat:

  • Rakentavat luottamusta: Potentiaaliset asiakkaat haluavat nähdä, keitä yrityksessäsi työskentelee. Kasvot yrityksen takana tuovat inhimillisyyttä ja luotettavuutta.
  • Vahvistavat brändiä: Yhdenmukaiset ja ammattimaiset kuvat luovat yhtenäisen ja tunnistettavan brändi-ilmeen.
  • Parantavat viestintää: Henkilöstökuvat voivat kertoa paljon yrityksesi arvoista, kulttuurista ja ilmapiiristä, mikä auttaa luomaan positiivista mielikuvaa.

Galleria - Henkilöstökuvaus

Jokainen henkilöstökuvaus suunnitellaan yksilöllisesti, huomioiden yrityksesi erityispiirteet ja tavoitteet. Henkilökuvauspalvelun sisältö:
1) Tarvekartoitus
2) Brändin visio (esim. kuvakollaasi) ja kuvausten suunnittelu
3) Kuvaukset ja toimitus

Ota yhteyttä, jutellaan lisää!

Galleriassa on esimerkkikuvia Thoughtworks, Tietoset, Taskmill ja Lakiasiast Wehka-Ahon henkilöstökuvauksista. 

 

CASE: Vanla Online brändi- ja henkilöstökuvaus

Vanla Online halusi täysin erilaiset henkilöstökuvat, kun mitä he olivat tottuneet näkemään. Suunnittelutapaamisessa ennen valokuvausta ideoitiin Outlaw-brändiarkkityypille sopiva nuorekas, leikittelevä ja värikäs brändi- ja henkilöstökuvauspäivä. Alla Ida Hirvonen kertoo miten kuvausprosessi eteni. 

Meidän tarina Ainon kanssa alkoi, kun yksi porukastamme törmäsi Ainon ottamiin kuviin ja ihastui niiden fiilikseen. Kun otettiin yhteyttä Ainoon, tajuttiin heti, että haluamme tehdä hänen kanssaan yhteistyötä. Aino oli todella lähestyttävä ja hänen kuvansa puhuivat puolestaan! Aino sulautui meidän tiimiin kuin olisi ollut osa sitä. Kuvauspäivä oli ihan huippu; otettiin valtavasti kuvia, naurettiin ja pidettiin hauskaa. Saatiin taltioitua niitä aitoja hetkiä, jotka kertovat meidän tarinan. Lopputulos oli juuri sitä, mitä haettiin ja siitä ollaan erittäin kiitollisia!​

henkilostokuvaus-vanla-atelieraino

Ida Hirvonen

Vanla Online Oy

1. Miltä Vanlan brändi näyttää

Ensimmäisenä tarkastelimme brändiämme visuaalisesti tekemällä Ainon ohjeistamalla moodboard-harjoituksella. Tämä oli innostava tehtävä koko tiimille ja oli kiinnostavaa nähdä, millaisia näkemyksiä jokainen toi esille ja miten kukin tulkitsee brändiämme.

Tämä harjoitus ei ainoastaan selkeyttänyt brändimme visuaalista ilmettä, vaan myös vahvisti tiimihenkeä. 

2. Kuvauksen suunnittelu

Seuraavaksi istuimme alas Ainon kanssa, jolloin hän pääsi tutustumaan koko tiimiimme. Tarkastelimme moodboardeja ja jokainen pääsi jakamaan omia ajatuksiaan. Ideoimme kuvausta yhdessä ja lopulta saimme selkeän vision siitä, miltä haluamme brändimme näyttävän ja miten haluamme erottua.

3. Valokuvaus

Valokuvauspäivän alku oli jännittävä, mutta Aino sai tiimimme rentoutumaan nopeasti. Pian pidimmekin vain hauskaa ja Aino sai ikuistettua aitoja hetkiä. Koko tiimimme nautti kuvauksesta ja jäämme innolla odottamaan seuraavaa kuvauspäivää!

fi