Soul Coaching

Vahvista omaa ainutlaatuista sisäistä valoasi

Soul Coaching

VAHVISTA OMAA ainutlaatuista SISÄISTÄ VALOASi

Haluaisitko löytää oman taian uudella tavalla ja tulla näkyväksi aidoimpana omana itsenäsi? Soul Coaching yhdistettynä voimakuvaukseen tuo esiin syvän olemuksesi ja vahvistaa omaa ainutlaatuista sisäistä valoasi.

Valmennuksellisessa valokuvauksessa etsitään ja tuodaan esiin oma taikavoimasi. Se, joka sinussa jo on, unelmien siiville nousseena. Kuvissani on läsnä herkkyys ja voima, joiden esiintuominen on minulle luontevaa ja inspiroivaa. Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matkamme!

Soul Coaching -valmennus 150 €

Soul Coaching -valmennus on voimakuvauksen ensimmäinen vaihe tai oma erillinen valmennuskerta, jonka voi ostaa ilman valokuvausta. 

  • Tutustutaan, kartoitetaan toiveesi, asetetaan intentio valmennukselle ja sovitaan aikataulusta
  • Saat Soul Coaching® Vision Board ennakkotehtävän, jossa pääset sukeltamaan syvälle itseesi ja intuitiivisesti kokoamaan luovalle kollaasille valitsemasi teemaan liittyviä asioita ja arvoja.
  • Valmennustapaaminen noin 90 min., jossa tulkitaan Vision Board yhdessä ja kyselen kysymyksiä, jotka ohjaavat sinua oman sisäisen viisautesi äärelle. 
  • Korttitehtävä, jossa selvitetään mihin seuraavaksi tulee keskittyä, miten, ja mihin se johtaa.

Soul Coaching -vamennuskerran hinta 150 € sis ALV. 24 %

Soul Coaching Vision Board -esimerkkejä

Voimakuvaus 790 €

Voimakuvaus tuo esiin voimasi ja kauneutesi. Tulet uudella tavalla nähdyksi, saat vahvistusta sille mikä on ollut piilossa ja muiston siitä missä nyt olet. Voimakuvauksen teemoina voi olla luonnonvoimat ihmisessä – tuli, vesi, maa, ilma ja henki. Autan valitsemaan näistä sinulle sopivan ja saat tehtäväpaketin, joka johdattelee pohtimaan teemaan liittyviä asioita ennen valokuvausta. 

Palvelun sisältö: 

  • Soul Coaching -valmennus ja voimakuvauksen suunnittelu 2h (arvo 150 €)
  • Valittuun luonnonvoimaan liittyvä tehtäväpaketti 
  • Kiireetön valokuvaus studiossa tai miljöössä, 2-3 tuntia
  • 10 huolellisesti viimeisteltyä digikuvaa
  • Mahdollisuus kuvatuotekonsultaatioon ja lisäkuvien ja kuvatuotteiden ostamiseen

Voimakuvaus auttaa sinua astumaan omaan voimaasi ja taikaasi, ikään kuin unelmiesi siiville nousseena. Kuvat auttavat pitämään tämän suunnan!

 

Lisäkuvaukset 500 € / kpl

 
 Yhteys luontoon vie meidät syvemmälle itseemme ja auttaa löytämään tasapainon kiireisen maailman keskellä. Valokuvaus rohkaisee sinua tarkastelemaan itseäsi uudella tavalla ja tutustumaan luonnonvoimien ulottuvuuksiin, joita sinussa piilee – ilmaan, tuleen, maahan, veteen ja henkeen.  Valokuvauksen avulla voit kokea uusia näkökulmia ja vapauttaa sisäistä voimaasi. Valmennusmateriaaleista löydät erilaisia tapoja ottaa yhteyttä eri elementteihin sinussa. Voit valita niistä itsellesi sopivat. 

Kuvaukset voi maksaa osissa tai pienellä kuukausimaksulla.  

 

Ilma

Luonnonvoimista ilma liittyy meidän ajatuksiin, mieleen ja mielikuvitukseen. Mahdollisia pohdittavia teemoja voi olla esimerkiksi oman elämän arviointi, muutos, oman tarkoituksen tutkiminen ja kysymys ”kuka haluan olla ja mitä haluan tuntea?” Pura mielen kuormitusta ja salli itsellesi uutta inspiraatiota, uusia alkuja ja muutosta.

 

Vesi

Elementeistä vesi liitetään tunteisiin, mielikuvitukseen, alitajuntaan, puhdistumiseen ja rakkauteen. Kuvausta varten pohdittavia teemoja voi olla elämän käännekohtien tutkiminen, toistuvien tunteiden tunnistaminen, energian viejien ja antajien tunnistaminen, ihmissuhteiden arviointi, kiitollisuus ja itsensä rakastaminen. Puhdista, paranna, päästä irti ja kohota mielialaasi.

 

Tuli

Tuli liitetään elämänvoimaan, seksuaalisuuteen, intohimoon, luovuuteen, tahtoon, toimintaan ja transformaatioon. Ruoki elämänvoimaa, ota riskejä ja tee jotain rohkea.

Maa

Maa-elementtiin liittyy yhteys kehoon, luontoon, syntymään ja kuolemaan ja uudistumiseen. Helli kehoasi, vietä aikaa luonnossa ja tunne elämän syklisyys.  

Henki

Henki on ikuista, syvintä olemustasi. Miltä henki sinussa tuntuu ja näyttää?  Henki-kuvauksessa voit syventää yhteyttä itseesi ja universumiin, ja tuoda esiin sisäisen voimasi valokuvien kautta. 

Aino on mestari taikomaan teemanmukaisen tunnelman esiin, tallentamaan sen kuviin sekä vahvistamaan sitä hyvää mitä itse oivalsin voimakuvauksen prosessissa. 

Kuvauksiin valmistautumisella oli iso rooli Tuli-teemaiseen kuvaukseen valmistautumisessa. Sain Ainolta tehtäviä mitkä tukivat omaa orientoitumistani aiheeseen ja kuvauksiin. Yhteiset valmistautumisen keskustelut auttoivat tavoitteiden kirkastamisessa kuvauksia varten, sekä yleisesti ottaen huomion kiinnittämisessä Tuli-teeman aiheisiin elämässäni. 

Olen kokematon kuvattava, joten kuvauksissa Aino ohjasi minua taitavasti tuomaan esiin tavoittelemani asenteen tai tilan. Koen, että teemakuvauksen kautta tulin myös uudella tavalla nähdyksi. Saamani kuvat ovat jatkossa elinvoiman ja energian amulettejani.

SoulCoaching-voimakuvaus

Heidi Hyytiäinen

Ota yhteyttä!

Valokuvaaja Aino Luukkanen

Soita tai lähetä viesti ja kerro toiveistasi, niin otan sinuun yhteyttä.

fi