Yrityskuvaus

Miltä yrityksesi tuntuu ja näyttää?

Yrityskuvaus

Valokuvaukset yrityksille Uusimaa

Haluaisitko erottua yrityskuvilla, joissa yrityksesi ainutlaatuisuus ja oma persoonallisuus tulevat nähdyksi?

Olen maailman ainoa valokuvaajamestari, joka on myös Soul Coach ja yritysviestinnän maisteri. Nimeni Aino Elina tarkoittaa ainoaa loistavaa valoa. Tätä samaa sinussa loistavaa valoa ja yrityksesi ainutlaatuista tarinaa haluan tuoda esiin valokuvin. Minusta sanotaan, että pystyn toteuttamaan mitä ikinä keksitkään ja jos et keksi, osaan lempeästi oivalluttaa löytämään vastaukset itsestä. Kun kaipaat loistavia yrityskuvia tai sielukkaita profiilikuvia, olet oikeassa paikassa!

Valitse helppo ja nopea profiilikuvaus, sukella syvemmälle brändikuvauksessa tai aloita jatkuva luova kumppanuus kanssani. Autan sinua löytämään ne hienovaraiset yksityiskohdat, jotka tekevät sinusta ja yrityksestäsi ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Ota yhteyttä ja aloitetaan yhteinen matkamme!

Henkilökuvat ja henkilöstökuvat

Henkilökuvat suunnitellaan ja toteutetaan persoonastasi käsin. Henkilökuvauksen ytimessä on löytää jokaisen oma taika ja antaa sen tulla nähdyksi. Mikä sinussa on uniikkia? Kuviin taltioituu aidoin sinä, joka loistaa ja erottuu ainutlaatuisuudellaan. 

Ennen kuvauksia keskustelemme tarkemmin toiveistasi ja visioistasi, joita lähdemme kuvauksissa toteuttamaan. Voit kerätä inspiraatioksi sinua puhuttelevia kuvia, joiden pohjalta suunnittelemme kuvauksen yksityiskohtia. Kuvaus voidaan järjestää viihtyisällä studiollani Kirkkonummella,  yrityksesi tiloissa tai toivomassasi lokaatiossa. 

Investointi

Henkilökuvaus 250 € + ALV sisältää kuvauksen suunnittelun ja kahden tunnin valokuvauksen. 

CLASSIC kuvat: Photoshopissa huolellisesti viimeistellyt kuvat 40 € / kpl,  300 € / 10 digikuvaa tai 500 € / 25 digikuvaa

CREATIVE kuvat: jos pystyt kuvittelemaan sen, pystyn toteuttamaan sen. Kuvanmuokkaus toiveidesi mukaan 100 € / h 

NATURAL kuvat: saatavilla myös luonnollisesti ja kevyesti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi viimeistellyt somekuvapankkikuvat 

Halutessasi ammattimeikkaaja-maskeeraaja yhteistyökumppani toteuttaa toiveidesi mukaisen kuvausmeikin ja kampauksen, tuoden lisää hehkua ja itsevarmuutta kuvaukseen. Tämä palvelu lisätään hintaan 120 € + ALV.

Ota yhteyttä jo tänään, niin aloitetaan sinun näköistesi henkilökuvien suunnittelu. 

Brändi- ja yrityskuvaukset

Brändikuvaus tai yrityskuvaus on henkilökuvausta monipuolisempi. Tutustumme syvällisesti yritykseesi ja etsimme brändisi oman taian. Suunnittelemme sielukkaat ja omannäköiset, yrityksellesi täysin räätölöidyt brändikuvat. Ne ovat kuvia, joiden äärelle asiakas pysähtyy ja kokee syvempää yhteyttä brändiin. 

Valokuvausprosessi alkaa valmennuksella ja visualisointiharjoituksilla, jotka vastaavat kysymykseen ”miltä haluat että yrityksesi tuntuu ja näyttää?” 

Palvelun sisältö

Suunnittelu: Ensimmäisessä vaiheessa syvennymme yritykseesi ja sen tarinaan Soul Coaching® Brand Vision Board -harjoituksilla. Tässä vaiheessa kirkastetaan mikä on tärkeinä, arvot kaiken perustalla, yrityksesi ydin, pitääkö jotain muuttaa, mitä seuraavia askeleita tulee ottaa ja miltä tulevaisuus näyttää. Keskustelemme luontevista erottumisstrategioista käyttäen apuna brändiarkkityyppejä, keskustelemme värivuodenajoista ja teemme mielikuvaharjoituksen tulevaisuuteen, joka auttaa hahmottamaan yrityksen pitkän aikavälin visiota. Tämän vaiheen päätteeksi määrittelemme pääviestit, jotka haluamme kuvien välittävän.

Kuvaussuunitelma: Tapaamisen jälkeen tiivistän suunnittelutapaamisen pääkohdat kuvaussuunnitelmaksi moodboardille. Moodboardissa näkyy visuaalisesti brändin ydin ja kuvaideat, joita lähdetään luomaan yhdessä. Sovitaan kuvauksen ajankohdasta ja yksityiskohdista.

Brändikuvaus ja kuvien toimitus: Kuvaus toteutetaan suunnitellusti ja saat nopeasti käyttöösi monipuoliset ja erottuvat brändikuvat,
jotka heijastavat brändisi ainutlaatuista identiteettiä.

Investointi

Valokuvaus 450 € + ALV sisältää brändillesi räätälöidyn kuvauksen suunnittelun ja 2-3 tunnin kuvauksen. Kuvapaketit 300 € / 10 digikuvaa tai 500 € / 25 digikuvaa.

Brand Vision Board -esimerkkejä

Kuvaussuunnitelma / moodbooard -esimerkkejä

Jatkuva yrityskuvaus

Jatkuva yrityskuvaus on suunniteltu erityisesti yrittäjille, jotka arvostavat korkealaatuista visuaalista viestintää ja haluavat varmistaa, että heidän ainutlaatuisuutensa ja tarinansa heijastuu jatkuvasti kaikessa kuvamateriaalissa.

Jatkuva yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden:

 • Saada jatkuvasti uutta, laadukasta ja brändin mukaista kuvamateriaalia
 • Säästää aikaa suunnittelun ja toteutuksen osalta
 • Syventyä yhdessä brändin sieluun ja tarinaan, mikä takaa, että jokainen kuva välittää toivotun viestin

Investointi pienellä kuukausimaksulla: 

 • Säännölliset valokuvaukset (2 tuntia/kerta) kahdesti vuodessa alkaen 100 €/kk
 • Jokaiselle lisäkuvauskerralle lisähinta vain 50 €/kk (esim. neljä 2h valokuvausta vuodessa 200 €/kk)
 • Syvällinen suunnittelu ennen ensimmäistä valokuvausta, kertainvestointina 200 € tai jaettuna 20 €/kk
 • Hinnat ALV 0%

Kumppanuuden edut:

 • Varmistetaan, että kuvat ovat johdonmukaisia ja korkeatasoisia
 • Rakennetaan vahva visuaalinen ilme, joka erottuu ja puhuttelee kohderyhmää
 • Helpottaa kuvattavana olemiseen liittyvää jännitystä, kun kuvauksesta tulee rutiinia ja hauskaa
 • Jatkuvuus, helppous ja hauskuus kuvausten järjestämiseen
 

 

Kuvauskumppanuus Woolenberryn kanssa

Hinnasto

CLASSIC kuvat: Photoshopissa huolellisesti viimeistellyt digikuvat 40 € / kpl
10 digikuvaa 300 € (30 € / kuva)
25 digikuvaa 500 € (20 € / kuva)

CREATIVE kuvat: kuviin voidaan lisätä taikaa ja muokata toiveidesi mukaisesti 100 € / h

NATURAL kuvat: saatavilla myös luonnollisesti ja kevyesti yhtenäiseksi kokonaisuudeksi viimeistellyt somekuvapankkikuvat

Valokuvauksen, suunnittelun ja valmennuksen tuntityö 100 € / h

Hintoihin lisätään ALV 24 %

Jos etsit kuvaajaa, jonka kuvat tuovat esille juuri sinun brändisi hengen ja jonka kanssa on tosi mukava työskennellä, suosittelen lämpimästi Ainoa. Ainon kameran edessä ja Ainon seurassa on helppo olla. Aino on lempeä ja läsnäoleva ihminen, jolle on helppo puhua omista ajatuksista ja toiveista.

Vietin Ainon kanssa ihanan kuvauspäivän yritykseni brändikuvia ottamassa. Koko ajan tuntui siltä kuin olisin kaverin kanssa liikkeellä. Aino on kuitenkin rautainen ammattilainen, jonka kaikesta tekemisestä huokuu tinkimätön ammattitaito ja perusteellinen pohdinta aina ennakkotehtävästä ja sen läpikäynnistä lopullisten kuvien toimittamiseen.

Jo ennen kuvauspäivää sain vahvan kokemuksen siitä, että Aino tulee ottamaan juuri minun brändilleni sopivat kuvat. Ainon esittämät kysymykset laittoivat miettimään laajasti yritykseni brändiä ja millaisia mielikuvia haluan yrityksestäni välittyvän. Kaikesta välittyi se, että Aino on aidosti kiinnostunut asiakkaastaan. Sen lisäksi Ainon ottamat kuvat ovat mielettömän hienoja!

AEL_8165_2500pix

Airikka Nurmela, Airikka Coaching

Yrityskuvien lisäksi verkkosivut?

Tarvitsetko valokuvien lisäksi uudet hakukoneoptimoidut verkkosivut? Yhdessä Vanla Onlinen kanssa autamme pienyrittäjiä saavuttamaan näkyvyyttä ja kasvattamaan myyntiä digitaalisessa maailmassa. Vanla Online on erikoistunut myynnillisiin verkkosivuihin, ja minä puolestani tarjoan visuaalisen ilmeen suunnittelua ja kuvapankkivalokuvausta heidän yhteistyökumppaninaan.

Valokuvausasiakkaana saat Vanlan verkkosivukartoituksen veloituksetta! Kartoituksella tutustutaan toimintaanne, arvioidaan nykyisen sivustonne nykytilanne ja  tunnistetaan sen kehityskohdat. Mikäli sivustoa ei vielä ole, kartoitetaan tulevan sivuston tarpeet. Tavoitteena on ymmärtää, mitä haluatte saavuttaa toiminnallanne ja löytää oikeat ratkaisut sen tueksi. Kartoitus ei sido sinua verkkosivujen hankintaan, mutta valokuvausasiakkaana saat myös sivuston alennettuun hintaan!

Ota yhteyttä!

Valokuvaaja Aino Luukkanen

Soita tai lähetä viesti ja kerro toiveistasi, niin otan sinuun yhteyttä.

fi